direct offerte aanvragen?   bel: 026 - 325 65 83

logo Evers Logistieklogo Evers Logistiek
  • Evers Logistiek: onze klanten aan het woord
  • Evers Logistiek: totale logistieke dienstverlening
  • Evers Logistiek: altijd en overal een passende oplossing
  • Evers Logistiek: wij horen graag van u!
  • Evers Logistiek: onze roadmap naar slimmere logistieke oplossingen

HANDELSMAATSCHAPPIJ VERMOLEN, ELST

Vertrouwd recept voor de grootkeukenindustrie.

 

Handelsmaatschappij Vermolen levert onderdelen voor de grootkeukentechniek. De Benelux is het belangrijkste marktgebied; daarnaast gaan de onderdelen naar afnemers in heel Europa. Evers Logistiek verzorgt de dagelijkse distributie van de pakketten in Europa. Daarnaast zijn we het aanspreekpunt voor de mensen op de werkvloer met logistieke vraagstukken. Handelsmaatschappij Vermolen is een relatie van het eerste uur. In de loop der jaren hebben we een echte ‘familieband’ met elkaar gekregen, zowel op het professionele als op het persoonlijke vlak.

 

TON WAREMAN, BEDRIJFSLEIDER BIJ VERMOLEN:
“Tijdens onze verbouwing hebben zij ons opslagprobleem
verholpen.”


“Als de klant vandaag bij ons bestelt moet hij de bestelling morgen in huis hebben. Nadat we een aantal keren mindere ervaringen hadden gehad met onze vorige vervoerder, zijn we in contact gekomen met Henk. Dat is intussen alweer een aantal jaren geleden. Minimaal 95% van onze orders wordt via hem vervoerd en hij is het aanspreekpunt voor al onze logistieke vragen. Eind 2013/begin 2014 hebben we een verbouwing gehad, waardoor we in de knel kwamen met het voorraadbeheer en de aan- en afvoer van de goederen. Evers Logistiek heeft toen haar opslagruimte beschikbaar gesteld. Onze goederen kwamen daar binnen en werden tijdelijk in opslag gehouden. We zijn erg tevreden met onze samenwerking en als er iets nieuws gaat spelen met betrekking tot leveringen, vragen we altijd eerst aan Henk of hij dit ook kan verzorgen.”

 

RENT-ALL BV BEMMEL, AMSTERDAM, BOTTROP, NEURENBERG

The show must go on!

 

Rent-All verhuurt licht- en geluidsapparatuur met alle bijbehorende diensten (opbouwen, technische bediening) aan de entertainmentwereld en beursorganisaties. Opdrachtgevers variëren van André Rieu tot The Voice of Holland en het Eurovisie Songfestival. Locaties lopen uiteen van het Gelredome en de Arena tot theaters in Duitsland, Noorwegen of Zwitserland en ook buiten Europa. Logistiek en planning zijn belangrijke schakels. Een verlate of foutieve levering kan verstrekkende gevolgen hebben. Evers Logistiek verzorgt met grote regelmaat 24/7 koeriersdiensten door heel Europa. Daarnaast doen we in voorkomende gevallen pallettransport en pakketlevering voor Rent-All en ondersteunen we dochterondernemingen Fairlight, Sales All en Focus met onze dienstverlening.

 

FRANK STUIVER, LOGISTIEKMANAGER VAN RENT-ALL:
“We hebben geen tweede back-up nodig, want Henk regelt het altijd.”

“In onze business wordt veel op het laatste moment besloten. Organisatoren wachten eerst de kaartverkoop af en beslissen dan of de toiletten moeten worden uitgelicht, of er buiten een decor in de spotlights moet worden gezet, enzovoort. Daarnaast kunnen er tijdens het testen kleine of grote storingen naar boven komen die snel opgelost moeten worden. Op zulke momenten is ons materiaal vaak al onderweg. We hebben 120 mensen in vaste dienst, we transporteren zelf en we hebben onze eigen chauffeurs, maar als we omhoog zitten bellen we Henk. Evers Logistiek is onze eerste en enige back-up. Hij is enorm flexibel en lost een logistiek probleem altijd voor ons op, ook internationaal. De betrokkenheid is groot, hij komt regelmatig even langs en of het nou linksof rechtsom is: hij regelt het.”

 

Sikkens Arnhem

Verfdistributie naar regionale schilders.

 

Voor de Sikkens-filialen in Arnhem, Nijmegen en Tiel rijdt Evers Logistiek dagelijks verven uit. We bellen om 12 uur naar de filialen om de leveringen op te nemen. Vanaf 12 uur rijden we vanaf de Sikkens-filialen naar de schilders die in de regio aan het werk zijn. Het mes snijdt aan twee kanten: de schilders besparen tijd doordat ze ononderbroken productief kunnen zijn (ze hoeven niet van niet van het werk af om verf te halen); Sikkens biedt extra service, genereert extra omzet en versterkt de klantenbinding. Voor de Sikkens-filialen in Arnhem, Tiel en Nijmegen verzorgen we ook het regionale pallettransport en, wanneer dit nodig is, spoedritten door heel Nederland.

 

RUUD SMITS, STORE COÖRDINATOR VAN SIKKENS ARNHEM:
"Onze klanten vragen nog net geen technisch advies aan Henk."

"We willen zo kort mogelijk op de markt zitten. Grotere vervoersorganisaties plannen hun routes vaak de dag vooraf. De chauffeurs kunnen er dan geen invulling meer aan geven. Evers Logistiek pikt onze service precies op zoals wij het bedoeld hebben, denkt met ons mee. Onze klanten vragen bij wijze van spreken nog net geen technisch advies aan Henk, maar dat vertrouwen in hem is er wel. De persoonlijke manier van werken en het lokale karakter zijn ook belangrijk voor ons. Het is een pluspunt als de mensen met wie we samenwerken de taal van de regio spreken. Deze manier van service verlenen is een landelijk voorbeeld voor onze organisatie. Sikkens probeert dit nu in heel Nederland door te voeren."