direct offerte aanvragen?   bel: 026 - 325 65 83

logo Evers Logistieklogo Evers Logistiek

Koeriersritten

Evers Logistiek verzorgt 24 uur 7 dagen in de week transporten voor diverse klanten. Voor al uw pakketten, stukgoedzendingen en pallets werkt Evers Logistiek tevens samen met gespecialiseerde partners. Pakketten, documenten of belangrijke goederen die zo snel mogelijk van de ene naar de andere locatie vervoerd dienen te worden kunt u door ons laten bezorgen.

 

Gespecialiseerde partners

Uw pakket kunt u via ons dezelfde dag nog laten bezorgen. Voor kleine, maar ook voor grotere spoedeisende zendingen hebben wij snel een koerier bij u op locatie.


Wij leveren deze dienst tegen een aantrekkelijk tarief. Waar uw pakket ook naar toe moet: het is er keurig op tijd. Of dat nu op een particulier adres is of bij een bedrijf. Plaatselijk, in de regio, in Nederland of in het buitenland.

 

 

koeriersdienst

 

Nu een koerier nodig?

Voor transport van of naar Bemmel bent u bij ons aan het juiste adres. Evers Logistiek richt zich met haar dienstverlening voornamelijk op bedrijven in het KAN-gebied (Knooppunt Arnhem-Nijmegen). Voor veel MKB-bedrijven en grotere ondernemingen fungeren we als logistieke partner.


We hebben klanten in Bemmel, Nijmegen en Arnhem, maar bedrijven in Huissen, Elst, Velp, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Doetinchem en Ede weten ons ook te vinden. Wij verzorgen koeriersdiensten voor grote en kleine bedrijven, ZZP’ers en ook als particulier kunt u op onze service rekenen.

 

Lees meer over Koeriersdiensten door heel Europa 24/7

 

 

koeriersdienst